یکی از تخمه‌های آجیل، تخمه جابانی (ژاپنی) است؛ این خوراکی در منطقه جابان در نزدیکی شهرستان دماوند کشت می‌شد و به همین دلیل امروزه به آن تخمه جابانی (ژاپنی) می‌گویند.
گرچه بسیاری از افراد کمتر سراغ تخمه ژاپنی می‌روند، این تخمه یکی از خوراکی‌های مقوی آجیل است؛ این تخمه چرب منبع غنی چربی غیر اشباع و مفید است؛ همچنین به دلیل داشتن سطح بالایی از کلسیم، مصرف تخمه ژاپنی برای افرادی که با نرمی استخوان مواجه اند بسیار مفید است.


کاظم سعیدزاده

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jillian انتشارات پنجاه و دو هرتز تنهایی بالابر نفری آکادمي عربي مهدي ترابي Lori طراحی سایت دکوراسیون داخلی پروان دانلود تحقیق